ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέλεθ: Από το νοσοκομείο, στη Λεωφόρο και στο εκπληκτικό γκολ (vid)

Οπως αναφέρεται στην ισπανική As, ο Φραν Βέλεθ βρέθηκε το πρωί στο νοσοκομείο για να διορθώσει ένα μικρό σπάσιμο στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του ποδιού του. Στη συνέχεια, έπαιξε με την ΑΕΚ και φυσικά σκόραρε.

Βέλεθ: Από το νοσοκομείο, στη Λεωφόρο και στο εκπληκτικό γκολ (vid)

Οπως αναφέρεται στην ισπανική As, ο Φραν Βέλεθ βρέθηκε το πρωί στο νοσοκομείο για να διορθώσει ένα μικρό σπάσιμο στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του ποδιού του. Στη συνέχεια, έπαιξε με την ΑΕΚ και φυσικά σκόραρε.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: «Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια, με το κεφάλι και με την καρδιά. Και ο Φραν Βέλεθ αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε για άλλη μια φορά ένα αξιοθαύμαστο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: ολοκλήρωσε το 81% από τις πάσες του, κέρδισε το 70% των μονομαχιών του, ανέκτησε 10 φορές τη μπάλα και σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο ντέρμπι της Αθήνας εναντίον της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Φραν Βέλεθ έκανε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι λίγες ώρες πριν πατήσει το γρασίδι του Απόστολος Νικολαΐδης, έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για να διορθώσει το σπασμένο μικρό δάκτυλο του αριστερού του ποδιού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πόνος -μόλις βάζει τα παπούτσια του- ήταν έντονος, αλλά ο Βέλεθ δεν θέλησε να δοθεί έκταση και το κράτησε μυστικό. Το γεγονός αυτό μάλιστα δεν επηρέασε την απόδοση του Βέλεθ που είναι βασικός αυτή τη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι δεν έκαναν καλή αρχή στο πρωτάθλημα, πλέον όμως έχουν χάσει μόνο δύο από τα 15 τελευταία παιχνίδια τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Τετάρτη θα παλέψουν για να προκριθούν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Εχει παίξει δεξιά και αριστερά στο κέντρο της άμυνας, ακόμη και ως πλάγιος μπακ ή και αμυντικός μέσος, αλλά θα συνεχίσει να είναι ένας άνθρωπος με τη μέγιστη εμπιστοσύνη για τον Λάζλο Μπόλονι τον οποίο στην Ελλάδα κατηγορούν ότι είναι πολύ αμυντικός.

«Είμαστε συνηθισμένοι στους αμυντικούς που σκοράρουν μόνο με το κεφάλι», δήλωσε ο Βέλεθ μετά το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός «πρέπει να είναι πιο φιλόδοξος», καθώς η ισοπαλία μεταξύ των πράσινων και της ΑΕΚ είχε τον Άρη ως νικητή, ο οποίος παραμένει δεύτερος με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής φάσης στην ελληνική Σούπερ Λιγκ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.