Ο Μάριο Χεζόνια στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, στην ΕΡΤ, μίλησε για την υπόθεση παραμονής του την επόμενη σεζόν.

Ο Κροάτης τόινισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, ειδικά με το λοκντάουν και τα μέτρα που μέτρα που πρέπει να τηρούνται. Ωστόσο έφθανα να πάρω τις βαλίτσες μου και μου χτυπούσαν την πλάτη. Κατάλαβα ότι αμέσως κυριαρχεί η τρέλα στο σωματείο.

Είχα την ευτυχία να έχω τον Ναβάρο στην ομάδα και να παίξω κάποιες φορές ως αντίπαλος με τον Διαμαντίδη. Τότε ήμουν 16 ετών. Όποιος θέλει να πετύχει κάτι, θα πρέπει να παρακολουθεί στενά παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης, ο οποίος είναι ένας θρύλος της Euroleague.

Ο πατέρας μου δεν μίλησε απευθείας με τον Ομπράντοβιτς ή τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ίσως να το έκανε κάποιος από τους προπονητές και να τους είπε να με προσέξουν.

Ευχαριστώ τον προπονητή και την ομάδα που δεν ήταν σκληροί μαζί μου. Είμαι αγύριστο κεφάλι και ήθελα να παίξω και στο Βερολίνο και με τον Άρη. Ήμουν μικρός τότε στην Μπαρτσελόνα και δεν είχα φτιάξει ακόμα το όνομά μου.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε και στη φούσκα. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τύπος. Στην Αμερική τα γιγαντώνουν αυτά, γιατί περισσότερο τους αρέσουν τα highlight. Βέβαια αυτά συμβαίνουν και είναι λογικό να γίνει viral αυτή η φάση.

Για μένα είναι μία εύκολη απόφαση το αν θα μείνω και του χρόνου στον Παναθηναϊκό. Εγώ θα μιλήσω με την ομάδα, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν αντί για μένα. Το σκεφτόμουν το πράσινο και στο Πόρτλαντ και στο Ορλάντο που ήμουν και να που έγινε πραγματικότητα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS