ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Σανκαρέ και Σένκεφελντ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Σανκαρέ και Σένκεφελντ

Στροφή στον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, την επόμενη της ισοπαλίας με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ με εκείνους που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς της Κυριακής να κάνουν αποθεραπεία και το πρόγραμμα των υπολοίπων να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Σανκαρέ και Σένκεφελντ να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.