ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Panathinaikos24 TV: SUBSCRIBE στο κανάλι μας για περισσότερες Παναθηναϊκές εκπομπές!

Το panathinaikos24 TV ολοένα και μεγαλώνει και σύντομα θα παρουσιάσει κι άλλες εκπλήξεις στην οθόνη σας.

Panathinaikos24 TV: SUBSCRIBE στο κανάλι μας για περισσότερες Παναθηναϊκές εκπομπές!

Το panathinaikos24 TV ολοένα και μεγαλώνει και σύντομα θα παρουσιάσει κι άλλες εκπλήξεις στην οθόνη σας.

Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας μας με συνεχόμενες LIVE εκπομπές, δίνουν το στίγμα, ενώ η ποιότητα της εικόνας και του βίντεο συνεχώς αναβαθμίζεται τεχνικά. Το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με ακόμη περισσότερες εκπομπές, αλλά και συνεντεύξεις, αφιερώματα και αναλύσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Άλλωστε, ο στόχος μας ήταν και παραμένει η καλύτερη “ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό”, όπως είναι και το… σύνθημα του site από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, αλλά και η συνεχόμενη εξέλιξη και επικοινωνία με εσάς,  όπως έχουμε κάνει τόσο με τα podcast, όσο και με τις εκπομπές στο κανάλι μας.

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο youtube και μείνετε online για όλο και περισσότερες Παναθηναϊκές εκπομπές. Πάμε να φτάσουμε τομν πρώτο μεγάλο στόχο των 5000 εγγραφών.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την τελευταία εκπομπή

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.