ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέσα Σανκαρέ, Σένκεφελντ – Εκτός αποστολής Καμπετσής και Σάντσες

Από 20 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός: Μέσα Σανκαρέ, Σένκεφελντ - Εκτός αποστολής Καμπετσής και Σάντσες

Από 20 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (3/3, 20:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...