ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χεζόνια για το μέλλον και την προοπτική ΝΒΑ: “Μόνο Παναθηναϊκός – Με νοιάζει μόνο η ομάδα”

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για το μέλλον.

Χεζόνια για το μέλλον και την προοπτική ΝΒΑ:

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης στη NOVA:

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με κάνουν να νιώθω ότι είμαι σπίτι. Είμαι ευγνώμων και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, με νοιάζει μόνο η ομάδα και να είμαι εκεί ψηλά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα με τα τρόπαια της ομάδας).

Αν και είμαι αρκετά ντροπαλός, προσπαθώ να απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Με υγιείς τους Παπαπέτρου και χωρίς αυτούς ο επόμενος θα πρέπει να βγει μπροστά και να παίξει. Ο Κάτας κάνει καταπληκτική δουλειά, μας στέλνει εκεί που πρέπει και νομίζω θα αποτελέσουμε δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα μέχρι το τέλος».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Χεζόνια μιλώντας στα κανάλια Novasports δεσμεύτηκε πως σε τρεις μήνες θα μιλάει ελληνικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον και την προοπτική του NΒΑ είπε τρεις φορές τη λέξη Παναθηναϊκός…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...