ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Μας δίνει πράγματα που μας έλειπαν ο Χεζόνια, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ο Νέντοβιτς»

Ο Οντεντ Κάτας μίλησε για το ματς με την Μπαρτσελόνα, το ντεμπούτο του Χεζόνια, αλλά και τον Νέντοβιτς.

Κάτας: «Μας δίνει πράγματα που μας έλειπαν ο Χεζόνια, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ο Νέντοβιτς»

Ο Οντεντ Κάτας μίλησε για το ματς με την Μπαρτσελόνα, το ντεμπούτο του Χεζόνια, αλλά και τον Νέντοβιτς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα:

«Απέναντι στην Μπαρτσελόνα πρέπει να είσαι συνεπής. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο. Δεν αλλάξαμε το πλάνο μας στο ημίχρονο, αλλά το εκτελέσαμε καλύτερα στην επανάληψη. Ήμασταν πιο επιθετικοί, παλέψαμε, ήμασταν εκεί. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, χρησιμοποιήσαμε μόνο 2 φάουλ στα πρώτα 15′. Αυτή δεν είναι σωστή νοοτροπία για αγώνες με καλές ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα. Όμως, στο δεύτερο μέρος μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών μου. Προφανώς, κάναμε λάθη και στην επίθεση δεν ήμασταν τόσο καλοί. Όμως, μπορούμε να πάρουμε πράγματα από αυτό το ματς».

Για το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια: «Ο Χεζόνια μας δίνει πολλά πράγματα μου μας έλειπαν. Όχι μόνο μέγεθος, αλλά και ποιότητα. Φυσικά, θέλει χρόνο. Δεν είναι τόσο απλό να παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα με δύο προπονήσεις. Μου άρεσε η νοοτροπία και η προσπάθειά του. Με τον καιρό θα γίνει ακόμα καλύτερος για εμάς».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την περιπέτεια του Παναθηναϊκού με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς των Νέντοβιτς – Παπαπέτρου: «Στα μέσα της σεζόν βρήκαμε ρυθμό, αλλά είχαμε οκτώ παίκτες με κορωνοϊό. Είναι τρελό. Όμως, αυτό συμβαίνει τον τελευταίο ένα χρόνο, πρέπει να ζεις με αυτό. Ποτέ δεν είναι εύκολο. Από εκεί και πέρα, ο Νέντοβιτς χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Ο Παπαπέτρου πιστεύω πως σε τρεις – τέσσερις μέρες θα είναι καλύτερα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Το είπα και πριν από το ματς. Απέναντι στην Άλμπα παλέψαμε, όμως ηττηθήκαμε. Το θέμα είναι να παλεύουμε και να σκεφτόμαστε σωστά. Αυτό ζητάω από τους παίκτες μου. Θα βρούμε ρυθμό, παρά τα προβλήματα και την κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...