ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (20:00 - Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr)

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη και η πρόκριση

Στην ανατροπή που θα του δώσει και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στοχεύει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει απόψε στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» (20:00 - Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη και η πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε στο «Απ. Νικολαΐδης» να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν μόνο στο νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα της Ηπείρου έχει το ελαφρύ προβάδισμα από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από μικρό σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και θέλει απόψε να βάλει τέλος σε αυτό και να χτίσει τις βάσεις για καλύτερα πράγματα στη συνέχεια, αλλά και στην κατάκτηση του κυπέλλου, που αποτελεί στόχο για τον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Λάζλο Μπόλονι, που θα δώσει φανέλα βασικού στους Σανκαρέ και Σένκεφελντ που επέστρεψαν από προβλήματα τραυματισμού. Έτσι η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος προπονητής θα απαρτίζεται από τους εξής: Διούδης, Χούανκαρ, Μολό, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης ή Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...