ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κρύψτε… τα γυναικόπαιδα με Χεζόνια»

Το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια έχει γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο.

«Κρύψτε... τα γυναικόπαιδα με Χεζόνια»

Ο Χεζόνια είναι ο… Χεζόνια: ο ίδιος ξέρει ποιος είναι, ο Παναθηναϊκός άρχισε από χθες να μαθαίνει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και πόσο μπορεί να ανεβάσει το status της ομάδας.  Παίζοντας ως επί το πλείστον στη θέση «2», ο Κροάτης σταρ οπλισμένος με τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και την εκτελεστική δεινότητά του (τόσο με το περιφερειακό σουτ όσο και με τις διεισδύσεις) μπορεί να δώσει πλούσιο σκορ και ασφαλώς όταν «παντρευτεί» και εμφανιστεί επί σκηνής μαζί με τον Νέντοβιτς, υπό τον όρο ότι θα μοιράσουν τα κομμάτια της πίτας, τότε… κρύψτε τα γυναικόπαιδα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...