ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Ο Κάτας άλλαξε τον Παναθηναϊκό»

Στον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Όντετ Κάτας στον πάγκο του, στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ: «Ο Κάτας άλλαξε τον Παναθηναϊκό»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τον αυριανό (4/3) αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ο πρώην «πράσινος» φόργουορντ ανέφερε πως ο ερχομός του Όντετ Κάτας και του Μάριο Χεζόνια ουσιαστικά έκαναν το «τριφύλλι» μια νέα ομάδα αλλαγμένη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένα τεστ για εμάς αύριο. Ο Παναθηναϊκός έχει καινούριο προπονητή, οπότε παίζει ένα νέο σύστημα. Απέκτησαν και τον Χεζόνια. Θα είναι διαφορετικό αυτό το ματς, από εκείνο του πρώτου γύρου, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...