ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

SMS 13033: Τι ισχύει από Πέμπτη 4 Μαρτίου για κωδικούς 2, 4 και 6

Όλες οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για το sms στο 13033 και συγκεκριμένους κωδικούς.

SMS 13033: Τι ισχύει από Πέμπτη 4 Μαρτίου για κωδικούς 2, 4 και 6

Αλλαγές σε συγκεκριμένους κωδικούς που στέλνουμε με sms στο 13033 έρχονται από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου, στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα.

Συγκεκριμένα από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου στις 6 το πρωί έως και τις 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί θα ισχύουν τα εξής: 

  • Κωδικός 2: Θα χρησιμοποιείται για μετάβαση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα από την κατοικία. Η απόσταση θα ισχύει και για τον κωδικό 3 που αφορά την μετάβαση σε τράπεζες ή δημόσιες υπηρεσίες.
  • Κωδικός 4: Πρόκειται για τον κωδικό που χρησιμοποιείται για την παροχή βοήθειας. Ωστόσο, κατά την ενημέρωση διευκρινίστηκε πως από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου, τα ελεγκτικά όργανα θα ζητούν περισσότερες πληροφορίες και έγγραφα για τον λόγο της μετάβασης
  • Κωδικός 6: Θα χρησιμοποιείται για μετακίνηση που θα γίνεται μόνο πεζή ή με ποδήλατο σε όλη τη χώρα και δεν μπορεί να μεταβεί κανείς σε άλλη περιοχή.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...