ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τέσσερα ματς χωρίς νίκη μετά τα… bonus-bonus!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμειναν στα... μπόνους που ζητούσαν για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Από τότε μετράνε τρεις ήττες, μια ισοπαλία κι έναν αποκλεισμό!

Παναθηναϊκός: Τέσσερα ματς χωρίς νίκη μετά τα... bonus-bonus!

Μπορεί να είναι τυχαίο. Μπορεί και όχι. Σημειολογικά και μόνο πρέπει να καταγραφεί. Μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε άλλο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας έκτοτε τρεις ήττες. μία ισοπαλία και έναν αποκλεισμό στο κύπελλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...