ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Να πέσουν οι τόνοι – Αναγνωρίζουμε τις ελλείψεις μας»

Αρνητικός στην καταστροφολογία ήταν ο Λάζλο Μπόλονι μετά το φινάλε του ματς που έφερε οδυνηρό αποκλεισμό για τον Παναθηναϊκό. Λάθη και ελλείψεις παραδέχθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Μπόλονι: «Να πέσουν οι τόνοι - Αναγνωρίζουμε τις ελλείψεις μας»

Αρνητικός στην καταστροφολογία ήταν ο Λάζλο Μπόλονι μετά το φινάλε του ματς που έφερε οδυνηρό αποκλεισμό για τον Παναθηναϊκό. Λάθη και ελλείψεις παραδέχθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Τίποτε δε δούλεψε. Ουσιαστικά ο αγώνας χάθηκε μέσα σε 10 λεπτά. Όταν μια ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα δύο χτυπήματα στο κεφάλι, έχει δυσκολία μετά να ανακάμψει».

Για το αν περνά κρίση η ομάδα: «Εξ αιτίας του κορωνοϊού υπάρχει κρίση. Όταν όμως τα πράγματα γίνονται λίγο δυσκολότερα, αυτό συμβαίνει. Δε θέλω να δώσω μαθήματα, αλλά ας είναι οι τόνοι πιο χαμηλοί. Είναι δύσκολη στιγμή, είχαμε όμως καλές καταστάσεις. Ας πέσουν οι τόνοι».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πήγε λάθος: «Πρώτα απ’ όλα σκέφτομαι τον τραυματισμό του Βέλεθ στην προθέρμανση. Με όλο το σεβασμό ξεκινήσαμε με στόπερ που δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος εκείνη τη στιγμή. Πρέπει όμως να αναγνωρίζουμε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα μας.

Ας κρατήσουμε όμως τον έλεγχο, διότι όταν ήμασταν 100% έτοιμοι κάναμε καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους αντιπάλους, διότι και στους δύο αγώνες έδειξαν την ανωτερότητά τους. Σταματάω εδώ γιατί σε αυτές τις στιγμές καλύτερα να μη μιλάμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...