ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίσημο: Τροποποιήθηκαν τα SMS – Τι ισχύει από την Πέμπτη

Τις αλλαγές που θα ισχύουν στα SMS από το πρωί της Πέμπτης ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσημο: Τροποποιήθηκαν τα SMS - Τι ισχύει από την Πέμπτη

Tις αλλαγές που θα ισχύουν από το πρωί της Πέμπτης σε ότι αφορά τα SMS ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων σημείωσε ότι οι στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αποφευχθούν όσο το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις.

Τόνισε ακόμη ότι βρισκόμαστε στο τέλος του δρόμου αφού με το εμβόλιο υπάρχει ελπίδα για το τέλος της περιπέτειας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από αύριο στις 06.00 το πρωί κι ως την Τρίτη 16 Μαρτίου:

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κωδικό 2 στα sms που αφορά σε αγορές (και το 3 στο σκέλος των τραπεζών), θα προβλέπεται μια χιλιομετρική απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από το σπίτι ή εντός των ορίων του οικείου δήμου.

Για τον κωδικό 6 στα sms – που αφορά σε σωματική άσκηση και βόλτα κατοικίδιου- θα γίνεται χωρίς τη χρήση οχήματος, άρα πεζή ή με ποδήλατο σε απόσταση κοντινή από στην οικία.

Για τον κωδικό 4 στα sms, που αφορά σε βοήθεια προς άνθρωπο σε ανάγκη, τα αστυνομικά όργανα εντέλλονται να ζητάνε περαιτέρω διευκρινίσεις κατά τον έλεγχο.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.