ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση στο Μόναχο για το «τριφύλλι» (Vid)

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού προπονήθηκε στην έδρα της Μπάγερν, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων σήμερα το βράδυ.

Παναθηναϊκός: Προπόνηση στο Μόναχο για το «τριφύλλι» (Vid)

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη Γερμανία όπου το βράδυ της Πέμπτης, θα δώσουν τη μάχη τους απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Στη Γερμανία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα δεν ταξίδεψαν οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου, που έμειναν στην Αθήνα λόγω προβλημάτων, αλλά και ο Τι Τζέι Μπρέι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Έτσι, οι πράσινοι με τον Μάριο Χεζόνια παρόντα, προπονήθηκαν στην έδρα της Μπάγερν και δείχνουν έτοιμοι παρά τα προβλήματα και τις απουσίες να κάνουν τη «ζημιά» απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.919 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...