ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Αντιποδόσφαιρο…

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για έναν Παναθηναϊκό που δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω με τον τρόπο που αγωνίζεται, λειτουργεί, σκέφτεται...

Αντιποδόσφαιρο...

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για έναν Παναθηναϊκό που δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω με τον τρόπο που αγωνίζεται, λειτουργεί, σκέφτεται…

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Δεν ξύπνησε μια μέρα κάποιος και είδε μια ομάδα που έβγαζε μάτια, που έφτιαχνε ευκαιρίες, που σκόραρε, που κυριαρχούσε και εν μία νυκτί έγινε αυτό που είδαμε στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι ήταν ο Παναθηναϊκός. Από την πρώτη μέρα του Μπόλονι βλέπουμε το ίδιο έργο.
Θέλετε να το πούμε τσούκου τσούκου; Θέλετε να το πούμε αμυντικό ποδόσφαιρο; Θέλετε να το πούμε “καταστροφικό” ποδόσφαιρο; Όπως και αν το ονομάσει κάποιος καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα: αντιποδόσφαιρο. Και το αντιποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα τιμωρηθεί. Όταν σε εγκαταλείψει το… άστρο που είχες.
Ο Μπόλονι είχε άστρο. Του έκανε ο Άρης δέκα ευκαιρίες, τα έβγαζε ο Διούδης, έβαζε ένα γκολ και κέρδιζε. Του έκανε ο ΟΦΗ ευκαιρίες, δεν τις έβαζε, έβαζε ένα γκολ και κέρδιζε. Έχανε ο Βόλος τα άχαστα, δεν την έβαζε, έβρισκε μια αντεπίθεση και κέρδιζε. Το άστρο τελείωσε μαζί με τα… μπόνους που φώναζαν οι παίκτες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Ναι οι παίκτες σε αυτή την κατάσταση δεν έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, όμως δεν μπορούν να τα φορτώνουν κι εκείνοι όλα στο “ο Μπόλονι δεν δουλεύει, ο Μπόλονι φταίει, ο Μπόλονι δεν αλλάζει”. Υπάρχει και ο εγωισμός. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Έχασαν δύο φορές από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και έδειχναν από το 10′ σαν να τα παράτησαν. Δεν θα γύριζε. Δεν θα έβαζαν τέσσερα γκολ σε μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΣ. Α
λλά πάλεψε και χάσε με 0-5. Δείξε πάθος, βγάλε ένταση, εγωισμό. Για σένα, όχι για τον προπονητή. Για τη φανέλα και για το έμβλημα. Όχι για τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο. Κι αν παλέψεις, αύριο – μεθαύριο θα φύγει αυτός ο προπονητής που δε θες και θα έρθει καλύτερος. Ίσως να φύγει και ο μεγαλομέτοχος… Γίνονται και θαύματα καμιά φορά.
Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.