ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

«Δεν θα λες το όνομά μου, τέλος»: Χαμός στο Survivor, αρπάχτηκαν ο Σάκης με Νίκο και James! (video)

Χαμός στην μπλε ομάδα του Surviror με τη Μαριαλένα και Σάκη Κατσούλη με τους Τζειμς και Νίκο Μπάρτζη!

«Δεν θα λες το όνομά μου, τέλος»: Χαμός στο Survivor, αρπάχτηκαν ο Σάκης με Νίκο και James! (video)

Ο κακός χαμός στο Survivor!

Η Μαριαλένα και -κυρίως- ο Σάκης Κατσούλης βγήκαν εκτός εαυτού με τους Τζειμς και Νίκο Μπάρτζη και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!

Στην μπλε ομάδα προκλήθηκε τεράστια ένταση, με την υποομάδα να έχει χωριστεί στα δύο και τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη να εναντιώνονται αυτήν τη φορά στη Μαριαλένα.

Η γυμνάστρια έχει αποστασιοποιηθεί από τους δύο συμπαίκτες της και την Άννα Μαρία, ειδικά μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη και κατηγορείται για αυτό, με τον Τζέιμς να φαίνεται ότι χρησιμοποιεί την πρώην σχέση των δύο παικτών εναντίον της.

«Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε ο Σάκης καλώς ή κακώς. Εγώ έχω απομακρυνθεί. Πάντα ήθελα να είμαι αντικειμενική σε αυτά που βλέπω και κάνω. Ίσως να μην έβλεπα τα πράγματα καθαρά δύο μήνες», είπε η Μαριαλένα.

Η ίδια έπιασε συζήτηση με την Ελευθερία και στη συνέχεια δήλωσε: «Από τη δεύτερη μέρα που ήρθε ο Σάκης με έπιασαν ο Τζέιμς και ο Νίκος και ήταν μπροστά η Άννα Μαρία με τον Πάνο και μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Ο Τζέιμς η πρώτη ερώτηση που μου έκανε ήταν αν θέλω να βγάλουμε τον Σάκη στον Τάκο. Με πείραξε και με πρόσβαλε. Ποια είμαι εγώ να κρίνω ποιος θα βγει και ποια είμαι εγώ να γίνω η αιτία; Ακολούθησαν και άλλες ερωτήσεις τύπου σε περίπτωση που είναι ο Τζέιμς με τον Σάκη απέναντι ποιον θα ψηφίσω κλπ. Με έστησαν στον τοίχο. Ήταν άτοπο και κακόβουλο όλο αυτό, δεν μπορώ να το κρίνω διαφορετικά. Με πείραξε πολύ, ίσως να φοβήθηκαν με τον Σάκη και θέλουν να φανούν παραπάνω».

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE