Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο έχουν φέρει προβληματισμό στον Παναθηναϊκό, ωστόσο καμία απόφαση δεν πρόκειται να παρθεί βιαστικά.

Οι πράσινοι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έχουν νίκη, μετρώντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Φυσικά, έχουν τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο και μάλιστα με… φτηνό τρόπο. Αν προσθέσουμε σε αυτά τα νέα νεύρα στα αποδυτήρια, αλλά και τη χθεσινή επίσκεψη των οπαδών στο Κορωπί, καταλαβαίνει κανείς ότι και πάλι η ομάδα βυθίζεται σε εσωστρέφεια και ένα νέο κύκλο προβλημάτων. Για να αρχίσει ξανά να βγαίνει απ’ αυτά θα πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, παίρνοντας τη νίκη στο αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη διοίκηση σαφώς και υπάρχει προβληματισμός, ενώ στο κάδρο για πρώτη φορά είναι και ο Λάζλο Μπόλονι. Το… ξεφούσκωμα της ομάδας, ο τρόπος παιχνιδιού, αλλά και οι επιλογές έχουν φέρει σκέψεις στους ανθρώπους του κλαμπ. Ωστόσο, δεν πρόκειται να ληφθούν βιαστικές αποφάσεις.  Είναι, πάντως, δεδομένο ότι οι πράσινοι καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα το σοκ του αποκλεισμού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS