ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτός και ο Νιάς ενόψει ΠΑΣ

Χωρίς τον Σεχ Νιάς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός: Εκτός και ο Νιάς ενόψει ΠΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο (6/3, 19:30) με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής. Στη διάρκεια της προπόνησης ο Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Τιμωρημένοι είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Μολό.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...