ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάνννη: «Τι σημαίνει δεν ήξερε ο Αυγενάκης για το λουκέτο;»

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού μίλησε για το μπάχαλο της κυβέρνησης με το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Καπογιάνννη: «Τι σημαίνει δεν ήξερε ο Αυγενάκης για το λουκέτο;»

Όσα είπε η Ελένη Καπογιάνννη στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 στο Κόκκινο:

Αρχικά η προπονήτρια του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Συγχαρητήρια σ αυτή την κυβέρνηση που με τη διακυβέρνησή της ένωσε όλους τους αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αθλήματα. Αυτό που βιώνουμε είναι εξοργιστικό, νομίζω ότι ξεχειλίζει η οργή για το παράλογο. Κλείνουμε ένα χρόνο και δεν έχουμε κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά στο να διορθώσουμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και δε θα τιμωρούμε τους ανθρώπους μεμονωμένα και περιβάλλοντα ανθρώπων, αθλητών, εργαζομένων που με ευλάβεια τηρούν τα μέτρα και παρόλα αυτά φαίνονται ως θύτες και όχι ως θύματα».

Για το γεγονός ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης υποστηρίζει ότι δεν είχε ενημερωθεί για το νέο λουκέτο: «Είναι σαν να λέω εγώ στην ομάδα μου ‘παιδιά δεν ήξερα ότι παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, νόμιζα ότι παίζαμε με τις Εσπερίδες και δεν έχω ετοιμαστεί για ντέρμπι αλλά για ένα πιο λάιτ παιχνίδι ή δεν ήξερα, είχα πει στην παίκτριά μου να παίξει το 2 και αυτή έπαιξε το 5’. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Να το λέει ο υφυπουργός Αθλητισμού;

Δεν ξέρω πως λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι, θεωρητικά είναι του αθλητισμού, όταν έχεις να κάνεις με τον αθλητισμό και φυσικά πρέπει να λάβεις υπόψη σου την άποψη των επιστημόνων – που δεν ξέρω πόσοι από αυτούς τους επιστήμονες τι έρευνες έχουν κάνει, παίρνουν αποφάσεις που ένας ολόκληρος λαός κρέμεται από τις εισηγήσεις τους. Πως λοιπόν κ. υπουργέ εσείς που γνωρίζετε ότι τα κρούσματα στον αθλητισμό είναι 0.5 δέχεστε, ή μάλλον ερήμην σας ψηφίζεται κάτι για τον αθλητισμό και δεν είστε εκεί; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά, η οργή ξεχειλίζει όχι μόνο από τον κόσμο του αθλητισμού αλλά από όλον τον κόσμο».

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...