ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Καθαρή η μαγνητική του Βέλεθ

Σφίξιμο στον προσαγωγό έδειξε η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο Φραν Βέλεθ.

Παναθηναϊκός: Καθαρή η μαγνητική του Βέλεθ

Σφίξιμο στον προσαγωγό έδειξε η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός στόπερ είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι απέφυγε σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό, αφού έδειξε ότι έχει ένα σφίξιμο. Κάτι που σημαίνει ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει περισσότερη ανησυχία.

Ο Βέλεθ θα μπει από την ερχόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...