ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου

Αλλάζει το ωράριο για τα σούπερ μάρκετ το Σαββατοκύριακο.

Σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου

Τα νέα δεδομένα που ισχύουν εδώ και λίγες ώρες μετά την επιβολή του αυστηρότερου lockdown φέρνουν κι αλλαγές στα ωράρια των καταστημάτων προμηθειών πρώτης ανάγκης και δη στα σούπερ μάρκετ και στα μπακάλικα, μανάβικα, μίνι μάρκετ.

Oι αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας για το Σαββατοκύριακο μεταθέτουν το ωράριο. Πλέον, από τη στιγμή που η απαγόρευση θα ξεκινά στις 19:00, τα σούπερ μάρκετ πάνε το κλείσιμο τους μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 18:00, σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε μέχρι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (σ.σ.: έκλειναν στις 17:00, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00).

Σημειώνεται ότι με τα αυστηρότερα μέτρα lockdown που ανακοινώθηκαν, αναπροσαρμόζεται στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) το ωράριο κυκλοφορίας, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 61.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Εξαιρούνται η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών, ωστόσο, τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινά από τις 7 το απόγευμα. Όσες περιοχές ανήκουν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

Επισημαίνεται ότι οι καταναλωτές για να μεταβούν σε κάποιο σούπερ μάρκετ θα πρέπει να στέλνουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 («Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ]») ή να χρησιμοποιούν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης ή μια χειρόγραφη δήλωση.

Ωστόσο, με τα νέα μέτρα, στο sms στο 13033 με κωδικό 2, που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών, αγαθών πρώτης ανάγκης, δηλαδή, σε σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο είτε εντός του οικείου Δήμου, είτε σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...