ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπρέι: «Να συνεχίσουμε δυναμικά κόντρα στον Κολοσσό, χαρούμενος που επιστρέφω στη Ρόδο»

Χαρούμενος που επιστρέφει στη Ρόδο αυτή τη φορά ως αντίπαλο του Κολοσσού, είναι ο Τι Τζέι Μπρέι. Τι ανέφερε για το «τριφύλλι» και την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Basket League.

Μπρέι: «Να συνεχίσουμε δυναμικά κόντρα στον Κολοσσό, χαρούμενος που επιστρέφω στη Ρόδο»

Ο Τι Τζέι Μπρέι στάθηκε στο γεγονός ότι επιστρέφει στην Ρόδο ως αντίπαλος του Κολοσσού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη διπλή εβδομάδα για εμάς στην Ευρωλίγκα καθώς έπρεπε να παίξουμε απέναντι σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης. Ενώ τελικά είχαμε απολογισμό δύο ήττες, καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια και να κάνουμε και τις δύο ομάδες να νιώσουν άβολα…

Φυσικά και δεν μας αρκεί αυτό ωστόσο αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε τα πράγματα που κάνουμε καλά και να διορθώσουμε ορισμένα λάθη, νομίζω ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν της Ευρωλίγκας με δυναμικό τρόπο. Την Κυριακή στη Ρόδο πρέπει να συνεχίσουμε δυναμικά και να επαναφέρουμε τον ρυθμό μας μετά τη διακοπή που υπήρξε στις δραστηριότητες της ομάδας λόγω του COVID-19.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα δεν είναι ποτέ εύκολο να δίνεις, αλλά πρέπει να παραμείνουμε πνευματικά συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη. Προσωπικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Ρόδο και θα δω ξανά μερικούς φίλους που έκανα κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου εκεί. Η οικοδόμηση σχέσεων με τόσους σημαντικούς ανθρώπους είναι μία από τις ευλογίες του μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.