ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πληγή» τα εκτός έδρας για το «τριφύλλι»

Τραγικός απολογισμός για τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Super League. Μόλις τρεις φορές πανηγύρισαν οι «πράσινοι» τη φετινή σεζόν, νίκη μακριά από την Αθήνα.

Παναθηναϊκός: «Πληγή» τα εκτός έδρας για το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ακόμα μια φορά από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και κατέγραψε μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ηττήθηκαν από την ίδια ομάδα τρεις φορές σε διάστημα ενός μήνα. Παράλληλα αρνητικό ήταν το πρόσημο για τον Παναθηναϊκό στις εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League.

Οι «πράσινοι» τη φετινή σεζόν, πληγώθηκαν αρκετές φορές αγωνιζόμενοι μακριά από την Αθήνα και έδειξαν μια από τις πολλές αδυναμίες τους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πανηγυρίσει νίκη μόλις τρεις φορές, ενώ σε άλλα δύο ματς έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας. Οι τρεις νίκες του «τριφυλλιού» ήρθαν σε Λαμία, Θεσσαλονίκη και Βόλο. Ενώ τους βαθμούς της ισοπαλίας οι «πράσινοι» τους κατέκτησαν σε Λάρισα και Ηράκλειο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκτός έδρας αναμετρήσεων

1η αγων. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0

3η αγων. ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-1

5η αγων. ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2

7η αγων. Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2

13η αγων. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0

17η αγων. Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

19η αγων. ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2

23η αγων. Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0

25η αγων. ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.