ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός (15:30 - EΡΤ3, Panathinaikos24.gr)

Παναθηναϊκός: Ξεχνάει την Ευρωλίγκα και αναζητά ρυθμό κόντρα στον Κολοσσό

Στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα (15:30 - EΡΤ3, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός που αναζητά αγωνιστικό ρυθμό, αφήνοντας παράλληλα στο παρελθόν τη Ευρωλίγκα και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Παναθηναϊκός: Ξεχνάει την Ευρωλίγκα και αναζητά ρυθμό κόντρα στον Κολοσσό

Στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα (15:30 – EΡΤ3, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός που αναζητά αγωνιστικό ρυθμό, αφήνοντας παράλληλα στο παρελθόν τη Ευρωλίγκα και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στο νησί ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες, καθώς ο Όντετ Κάτας άφησε στην Αθήνα τους Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μαντζούκα, Καλαϊτζάκη και Βουγιούκα, ωστόσο οι «πράσινοι» θα έχουν μια επιστροφή, αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό που είχε.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να αποκτούν ρυθμό και να ανεβάσουν την απόδοσή τους για τη συνέχεια των υποχρεώσεων σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του ο γηπεδούχος Κολοσσός, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή της ομάδας να θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απέναντι στον ισχυρό Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...