ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ξέσπασε ο κόσμος στα social media της ΠΑΕ

Το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στον Παναθηναϊκό αλλά και η τρίτη διαδοχική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι της οργής για τον κόσμο της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ξέσπασε ο κόσμος στα social media της ΠΑΕ

Απίστευτο και όμως… Παναθηναϊκό οι τρεις διαδοχικές ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έφεραν την οργή του κόσμου στα social media της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ρίχνουν το μεγαλύτερο μερίδιο των ευθυνών στη διοίκηση της ομάδας, τα περισσότερα πυρά τα δέχεται ο Γιάννης Αλαφούζος, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να θέλουν αλλαγή διοίκησης και αποχώρηση από την καθημερινότητα της ομάδας του μεγαλομετόχου.

Στο στόχαστρο του κόσμου, πέρα από τη διοίκηση, μπαίνει τόσο ο Λάζλο Μπόλονι, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Ρουμάνο τεχνικό οι «πράσινοι» οπαδοί του καταλογίζουν το αποκρουστικό θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα.  Τον κατηγορούν για την απείθειά του να διορθώσει τα κακώς κείμενα το τελευταίο διάστημα, που έχουν έρθει απανωτά αρνητικά αποτελέσματα, ενώ στους παίκτες οι κατηγορίες αναφέρουν απάθεια, οκνηρία και διάθεση των ποδοσφαιριστών να «φάνε» τον Μπόλονι, όπως χαρακτηριστικά γράφουν, τα περισσότερα σχόλια που κυκλοφορούν.

Άπαντες περιμένουν άμεσες εξελίξεις, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το υπόλοιπο, οι οπαδοί θέλουν να κλείσει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν, καθώς άπαντες φοβούνται πως στο μίνι πρωτάθλημα που έρχεται υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η ομάδα να καταποντιστεί περισσότερο στα «μεγάλα» ματς και να δημιουργηθούν μεγάλες πληγές, ως προς το πρεστίζ του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...