ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το τζάμπολ με Κολοσσό και το κανάλι μετάδοσης

Στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός που αναζητά αγωνιστικό ρυθμό, αφήνοντας παράλληλα στο παρελθόν τη Ευρωλίγκα και τα αρνητικά αποτελέσματα. Το τζάμπολ της αναμέτρησης και το κανάλι μετάδοσης.

Παναθηναϊκός: Το τζάμπολ με Κολοσσό και το κανάλι μετάδοσης

Στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός που αναζητά αγωνιστικό ρυθμό, αφήνοντας παράλληλα στο παρελθόν τη Ευρωλίγκα και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στο νησί ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες, καθώς ο Όντετ Κάτας άφησε στην Αθήνα τους Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μαντζούκα, Καλαϊτζάκη και Βουγιούκα, ωστόσο οι «πράσινοι» θα έχουν μια επιστροφή, αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό που είχε.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 15:30 και το κανάλι μετάδοσης είναι η ΕΡΤ 3.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...