Ο Λάζλο Μπόλονι δύσκολα θα συνεχίσει στον πράσινο πάγκο και οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι ο Λάζλο Μπόλονι δε διανύει και τις καλύτερές του μέρες στον Παναθηναϊκό και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει. Για να το πούμε πιο απλά “υπάρχει θέμα”. Ο προβληματισμός στους ανθρώπους της ομάδας είναι έντονος, γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων και την τελική απόφαση θα τη λάβει ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του και τον Πιέρ Ντρεοσί.

Οι πιθανότητες είναι υπέρ της φυγής του Ρουμάνου προπονητή. Αυτό για το οποίο… κατηγορείται ο 67χρονος είναι για το γεγονός ότι, παρά το αρχικό σερί νικών, η ομάδα παρουσιάζει ένα κάκιστο πρόσωπο μεσοεπιθετικά, ενώ τα αποδυτήρια είναι στα χειρότερά τους. Ολο αυτό οδήγησε στην αγωνιστική κρίση των τελευταίων ημερών που απομάκρυνε ξανά τον Παναθηναϊκό από την τετράδα.

Οσο για την επόμενη μέρα; Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί. Μια λύση είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο ένας εκ των βοηθών που αποτελεί και μια πολύ καλή περίπτωση ελπιδοφόρου και εξελίξιμου τεχνικού. Υπάρχουν οι σκέψεις να αξιοποιηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν και βλέπουμε. Ισως και κάτι τέτοιο να είναι καλύτερο εδώ που βρισκόμαστε, αφού δεν είναι και το πλέον ενδεδειγμένο να πας σε νέο προπονητή τέτοια εποχή κι ενώ βρισκόμαστε μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής σεζόν.

Έχει γραφτεί, επίσης, το όνομα του Γιάννη Αναστασίου. Οπως και να ‘χει, σύντομα θα γίνουν γνωστά όλα, με τον Λάζλο Μπόλονι να είναι με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS