ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άσχημη εξέλιξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Στη δημοσιότητα οι επιστολές που λάμβανε από ανήλικα (Vid)

Σοκαριστικά τα αποσπάσματα.

Άσχημη εξέλιξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Στη δημοσιότητα οι επιστολές που λάμβανε από ανήλικα (Vid)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς το φως της δημοσιότητας είδε το αρχείο του Δημήτρη Λιγνάδη με εκατοντάδες ερωτικές επιστολές, γράμματα, κασέτες και φωτογραφίες ανηλίκων, τα οποία ο ίδιος φυλούσε σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ», κατά τη διάρκεια της αυτοψίας στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν έναν κοινόχρηστο χώρο στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας του, όπου χάρη σε ανώνυμη καταγγελία στην εφημερίδα, εντοπίστηκε μέρος του τεράστιου αρχείο του ηθοποιού.

Ο εκδότης της εφημερίδας, Πέτρος Κουσουλός, δημοσίευσε μέρος των επιστολών που λάμβανε ο ηθοποιός από ανήλικα αγόρια και κορίτσια, εκ των οποίων μερικά εξέφραζαν τον έρωτά τους στο πρόσωπό τους και άλλα επιθυμούσαν να διακόψουν τη σχέση τους μαζί του.

«Είναι ένα θρίλερ αυτό το οποίο έχει συμβεί. Χθες όταν αναπτύξαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δύο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου και με τα στελέχη της δημοσιογραφικής ομάδας και ζήτησαν να μάθουν πού αναφερόμαστε σε ό,τι αφορά αυτό το ρεπορτάζ. Είναι προφανές ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας η οποία έγινε την Τετάρτη, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν έναν κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας του κ. Λιγνάδη, στο δεύτερο υπόγειο, όπου υπήρχε ένα πολύ μεγάλο μέρος του αρχείου του.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πρόκειται για κασέτες, εκατοντάδες χιλιάδες γράμματα, ερωτικές επιστολές και μερικές εκ των οποίων δημοσιεύσαμε. Όλο αυτό το ρεπορτάζ προήλθε από μία τηλεφωνική ανώνυμη καταγγελία η οποία έφτασε την περασμένη Πέμπτη. Την Παρασκευή έφτασε και ένας ανώνυμος φάκελος που επιβεβαίωνε όσα μας είχαν καταγγελθεί. Όταν ανοίξαμε τον φάκελο εκπλαγήκαμε γιατί στο υπόγειο υπήρχαν άπειρα πράγματα που οι Αρχές θα έπρεπε να έχουν κατασχέσει, κάτι που δε συνέβη. Άμεσα έκαναν νέο έφοδο στον χώρο του κ. Λιγνάδη», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Τα αποσπάσματα των επιστολών είναι απλά σοκαριστικά και αναμένεται να αξιοποιηθούν ως στοιχεία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πηγή: dailymedia

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.