ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αστυνομικός σε διαδηλωτή δικηγόρο: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς» (vid)

Τρόμο και αγανάκτιση προκαλούν τα βίντεο που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα, σχετικά με την βαρβαρότητα και την χυδαιότητα του αστυνομοκρατούμενου πλέον κράτους.

Αστυνομικός σε διαδηλωτή δικηγόρο: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς» (vid)

*H κεντρική φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο αστυνομικό που θα δείτε παρακάτω και στο βίντεο, ανήκει στην φωτορεπόρτερ Λυδία Σιώρη.

Σε βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στα Μέσα κοικωνικής δικτύωσης, διακρίνονται δυνάμεις καταστολής που επιχειρούν να διαλύσουν βίαια ένα μπλοκ δικηγόρων που διαμαρτύρονται ειρηνικά και με όλα τα μέτρα προστασίας. Ένας εκ των διαδηλωτών φωνάζει «δικηγόρος είμαι, δικηγόρος», την ώρα που ένας αστυνομικός να τον απωθεί και τον σέρνει βίαια βρίζοντας τον χυδαία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «και εγώ δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς».

Ο δικηγόρος παρά τη χυδαία και βίαιη επίθεση επιμένει να ρωτάει τους αστυνομικούς αν είναι νόμιμα τα χημικά για τη διάλυση μιας νόμιμης συγκέντρωσης. Ο ίδιος αστυνομικός συνεχίζει και αυτός με τη σειρά του να σπρώχνει τον νομικό.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων καταστολής, δεν έχουν κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό

Δείτε το βίντεο όπως κυκλοφόρησε στο Twitter, αλλά και τα σχόλια των χρηστών:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.