ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Τόσο καιρό εκτός μένω μόνο το καλοκαίρι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του τόνισε ότι τόσο εκτός μένει συνήθως σε καλοκαιρινή περίοδο.

Παπαπέτρου: «Τόσο καιρό εκτός μένω μόνο το καλοκαίρι»

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν μεγάλη καταπόνηση. Η ομάδα είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό. Είχαμε βρει ένα καλό μομέντουμ πριν από αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε πάλι για να βρούμε πάλι ρυθμό. Δεν ξέρω τι είναι στο μυαλό του κόουτς. Παίζει με πολλά σχήματα.

Θέλει όλοι οι παίκτες να νιώθουν σημαντική και ανάλογα με τον αντίπαλο αλλάζει τα σχήματα. Είναι πάντα ωραίο όταν ευστοχείς σε τρίποντα. Το τρίποντο είναι σημαντικό και όταν περνάμε καλά τη μπάλα είναι σημαντικό που ευστοχήσαμε.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν το βλέπουμε σαν προπόνηση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ σοβαρές. Είναι σημαντικό να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε αντίπαλο. Δεν μας χαροποιεί η εικόνα που έχουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μια μεταβατική και δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που ήμουν έξω. Συνήθως αυτό συμβαίνει το καλοκαίρι. Μέρα με τη μέρα θέλω να δουλέψω και να βάλω πράγματα. Νιώθω ότι είμαι πίσω σε φυσική κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...