ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Μου άρεσε το πως αντιδράσαμε»

Ο Όντεντ Κάτας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πως αντέδρασαν οι παίκτες του στη σημερινή αναμέτρηση.

Κάτας: «Μου άρεσε το πως αντιδράσαμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός τεχνικός:

«Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας σήμερα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε επτά λάθη και δώσαμε πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους μας. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για εμάς. Προστατεύσαμε τη μπάλα σωστά και παίξαμε πιο έξυπνα στην επίθεση. Στην τρίτη περίοδο κάναμε και πάλι εφτά λάθη, αλλά καταφέραμε σχετικά εύκολα να ελέγξουμε τον αγώνα

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Πάλεψαν σκληρά και έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που και οι πέντε παίκτες της που βρίσκονται στο παρκέ σουτάρουν καλά έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Ειδικά για μια ομάδα σαν εμάς που καλείται συνήθως να αντιμετωπίζει κοντύτερες ομάδες. Με εξαίρεση δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο γενικά μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε και ο τρόπος που οι παίκτες μας αντέδρασαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...