ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Βέλεθ – Παίζει με ΠΑΟΚ

Στις προπονήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει ο Φραν Βέλεθ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Τι ισχύει με τον Νιας.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Βέλεθ - Παίζει με ΠΑΟΚ

Στις προπονήσεις της ομάδας θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς ο Φραν Βέλεθ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ισπανός στόπερ δεν αγωνίστηκε στα δυο διαδοχικά ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα, ωστόσο θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Πέρα από τον Βέλεθ, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα προπονηθεί και ο Σεχ Νιάς που έδειξε και αυτός με τη σειρά του να ξεπερνάει τον τραυματισμό του. Έτσι ο Μπόλονι θα έχει δυο επιστροφές, για να μπορέσει να προετοιμάσει καλύτερα τα αγωνιστικά του πλάνα για το ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...