ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντεμπούτο για Εμμανουηλίδη στην Φορτούνα (Vid)

Την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας κατέγραψε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ντεμπούτο για Εμμανουηλίδη στην Φορτούνα (Vid)

Το ντεμπούτο του στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ έκανε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Βέβαια στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του που γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1, ωστόσο ο Εμμανουηλίδης πήρε το «βάπτισμα του πυρός» και υπάρχουν προσδοκίες πως θα πάρει και άλλες ευκαιρίες μελλοντικά.

Θυμίζουμε πως, ο 20χρονος εξτρεμ αποκτήθηκε από τη Φορτούνα κατά τη διάρκειας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει ποσοστό μεταπώλησης 25%, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.