ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Από τη στιγμή που υπάρχει το “μένει μέχρι να φύγει”, καλύτερα να διακόψει τώρα με τον Μπόλονι»

Ο Διονύσης Δεσύλλας κατέθεσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την άποψή του για το μέλλον του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι και μίλησε για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ.

Δεσύλλας: «Από τη στιγμή που υπάρχει το

Τη γνώμη ότι αν είναι να υπάρξει «διαζύγιο» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Λάζλο Μπόλονι, είναι καλύτερο αυτό να έρθει άμεσα, εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλα.

«Υπάρχει προβληματισμός στον Παναθηναϊκό, αλλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ πάει με τον Μπόλονι και… βλέπουμε. Με τα τωρινά δεδομένα, δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο-μεθαύριο, εμπειρικά πάντως λέω πως όταν υπάρχει μουρμούρα δεν μακροημερεύει ο προπονητής. Αν είναι να ισχύει το κλισέ μένει μέχρι να φύγει, τότε καλύτερο είναι να ολοκληρώνεται η συνεργασία είναι η γνώμη μου και για τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι για το «τριφύλλι» πολύ καθοριστικό, κάνοντας ειδική μνεία στις βαθμολογικές ανακατατάξεις που θα υπάρξουν σε περίπτωση ήττας ή νίκης.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν στα πλέι-οφ δεν είναι μόνο τα αποδυτήρια, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...