ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αλήθεια για Μπόλονι – Σέπσι

Το ρουμανικό δημοσίευμα ουδεμία σχέση φαίνεται να έχει με την πραγματικότητα, όπως τονίζεται από τους ανθρώπους της ρουμανικής Σέπσι.

Η αλήθεια για Μπόλονι - Σέπσι

Δημοσίευμα από την Ρουμανία έκανε λόγο χθες για επίσημη πρόταση της Σέπσι για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι.

Σίγουρα, ο τεχνικός των πράσινων βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με τις πιθανότητες παραμονής στο πράσινο στρατόπεδο να είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, το επίσημο ενδιαφέρον της Σέπσι αυτή τη χρονική δεν υφίσταται. Όπως μετέφεραν στο Panathinaikos24.gr οι άνθρωποι του συλλόγου από την Ρουμανία, η ομάδα δεν έχει κάνει κάποια κρούση στον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, όλα τα σενάρια αυτά δημιουργήθηκαν λόγω της φιλίας του προέδρου της Σέπσι με τον Λάζλο Μπόλονι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...