ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Ευρωλίγκα ευχήθηκε στον Ομπράντοβιτς και ξέχασε τον Παναθηναϊκό! (Pic)

Επικό φάουλ της Ευρωλίγκα στα social media, με τις ευχές για τα γενέθλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Ευρωλίγκα ευχήθηκε στον Ομπράντοβιτς και ξέχασε τον Παναθηναϊκό! (Pic)

Ο Σέρβος τεχνικός έχει σήμερα τα 61α γενέθλιά του, με την διοργανώτρια αρχή να στέλνει τις δικές ευχές στο τοτέμ των ευρωπαϊκών πάγκων.

Ωστόσο όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω για την Ευρωλίγκα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει υπάρξει μόνο προπονητής στη Φενέρμπαχτσε και όχι στον Παναθηναϊκό.

Η διοργανώτρια ξέχασε εντελώς το «τριφύλλι», τα χρόνια που ο Ζοτς βρισκόταν στον πάγκο της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας που έβγαλε το άθλημα, αλλά και όσα κατέκτησε ο Σέρβος τεχνικός με το «τριφύλλι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/EuroLeague/status/1369230357648834561?fbclid=IwAR3JrNuRoN40bdLXfTTQjb62TkLfC46SzLTl4E0xdToiRLgS81KNcT0VSbM

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.