ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κόουτς, μπορείς να το αλλάξεις; (vids)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά μέχρι πότε. Το ερώτημα είναι ένα: Μπορεί ο Ρουμάνος να αλλάξει το κλίμα και να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας;

Κόουτς, μπορείς να το αλλάξεις; (vids)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά μέχρι πότε. Το ερώτημα είναι ένα: Μπορεί ο Ρουμάνος να αλλάξει το κλίμα και να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας;

Η κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι δεν είναι τωρινή. Εδώ και καιρό είχαμε επισημάνει ότι οι σχέσεις αρκετών ποδοσφαιριστών με τον Λάζλο Μπόλονι, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Το κλίμα στο Κορωπί, σε ό, τι έχει να κάνει με το δέσιμο παικτών – τεχνικού, κάθε άλλο παρά οικογενειακό ήταν από πολύ νωρίς. Αυτό έβγαινε, ακόμη και σε σερί νικών, όταν ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών είχε ζητήσει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να μην το συζητά καν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλην του κλίματος στο προπονητικό κέντρο, υπάρχει και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ο Μπόλονι επιμένει στη δουλειά στην ανασταλτική λειτουργία και σχεδόν καθόλου σε αυτό το δημιουργικό κομμάτι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η ομάδα να μην αντιδρά όταν δέχεται γκολ. Από τη στιγμή που άρχισε να συμβαίνει αυτό (με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ατρόμητο), μπήκε κι ένα τέλος στο θετικό σερί, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με… κάτω τα χέρια, αλλά και την απομάκρυνση στο πρωτάθλημα από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Θα πει κάποιος “ναι, αλλά με τον Μπόλονι έγινε το σερί”. Μεγάλη αλήθεια και κανείς δεν μπορεί αυτό να το αμφισβητήσει. Ούτε μπορεί να αμφισβητήσει ότι η ομάδα είναι αδούλευτη από τη μέση και μπροστά. Παίζει ένα ποδόσφαιρο που είχε ημερομηνία λήξης και τώρα το πληρώνει.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με τον 67χρονο και… βλέπουμε. Καταλαβαίνει κανείς ότι το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Πρωτίστως για την ομάδα, που θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την Ευρώπη και δευτερευόντως για τον προπονητή που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Από το αποτέλεσμα του θα κριθούν πολλά.

Το βασικό ερώτημα που παραμένει είναι το εξής: Μπορεί ο Μπόλονι να… αλλάξει ο ίδιος και ταυτόχρονα να αλλάξει και την κατάσταση στον Παναθηναϊκό; Μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα; Δύσκολα, λέμε εμείς, αλλά η πορεία θα το δείξει. Ελπίδα και ευχή όλων είναι να έρθει η νίκη την Κυριακή και θα δείξει η συνέχεια ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Άλλωστε, πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός και το καλό της ομάδας και από κάτω ο προπονητής κλπ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.