ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός την «πάτησε» και σημαδεύει ήδη τον βασικό πλέι-μέικερ για του χρόνου

Ο Τόλης Κοτζιάς γράφει για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά κυρίως για την επόμενη χρονιά, για την οποία δουλεύουν οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός την «πάτησε» και σημαδεύει ήδη τον βασικό πλέι-μέικερ για του χρόνου

Ο Παναθηναϊκός μετράει συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και αυτό εν πολλοίς είναι φυσιολογικό, αφού πάνω από όλα προέρχεται από την πολύ δύσκολη κατάσταση του κορονοϊού. Την ίδια ώρα και τα τρία τελευταία ματς, που έδωσε, δεν ήταν βατά υπό την έννοια ότι έπαιξε δύο εκτός έδρας με Μπάγερν και Αλμπα και ένα εντός με την Μπαρτσελόνα. Βατά παιχνίδια για τον φετινό Παναθηναϊκό θεωρούνταν και θεωρούνται μόνο τα εντός έδρας με αντιπάλους από την μέση και κάτω της βαθμολογίας.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...