ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μπαλάσκας για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Θέλανε νεκρό αστυνομικό» (vid)

Θέση για τα όσα έγιναν χτες στην Νέα Σμύρνη πήρε με δηλώσεις που έκανε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

Μπαλάσκας για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Θέλανε νεκρό αστυνομικό» (vid)

«Λέγαμε ότι κάποιοι για να μεγαλώσουν την ένταση θέλανε νεκρό αστυνομικό. Χθες επιβεβαιωθήκαμε».

Έτσι σχολίασε στο OPEN όσα έγιναν χθες στη Νέα Σμύρνη μετά την επίθεση στον αστυνομικό ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

«Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, να πέσουν τα αίματα. Στους συναδέλφους μου θέλω να πω “να είμαστε ήρεμοι”. Ο υπαίτιος που τον έριξε κάτω από το μηχανάκι θα βρεθεί και θα πληρώσει. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι» είπε.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.590 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ότι αστυνομικοί φώναζαν «τελειώσανε» και «Πάμε να τους σκοτώσουμε».

Όπως είπε οι Αρχές είναι κοντά στην αναγνώριση του δράστη.

«Η ομάδα που έκανε την αρπαγή του συναδέλφου ήταν κομμάτι πολλών ομάδων ανθρώπων που διαδήλωναν στη Νέα Σμύρνη. Δεν είναι μόνο αυτός που κάνει την αρπαγή, αλλά είναι και οι άλλοι που συνωστίζονται για το ποιος θα περάσει πρώτος να κλωτσήσει. Βρήκαμε πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα με πηχτό αίμα και τρίχες από το κεφάλι του συναδέλφου. Σαφώς ήταν δολοφονική η επίθεση. Πριν του το κάνουν του αφαίρεσαν το κράνος» ανέφερε.

Πηγή: Newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...