ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο ιστορικός παράγοντας Μιχάλης Κίτσιος

Θλίψη στον Παναθηναϊκό, καθώς το βράδυ της Τρίτης (09/03), έφυγε από τη ζωή, ο ιστορικός παράγοντας του συλλόγου και πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κίτσιος.

Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο ιστορικός παράγοντας Μιχάλης Κίτσιος

Θλίψη στον Παναθηναϊκό, καθώς το βράδυ της Τρίτης (09/03), έφυγε από τη ζωή, ο ιστορικός παράγοντας του συλλόγου, Μιχάλης Κίτσιος.

Ο εκλιπόντας ήταν επί σειρά ετών κοντά στο «τριφύλλι» και ήταν επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας που είχε φτάσει στον τελικό του «Ουέμπλεϊ», στη μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικού συλλόγου μέχρι σήμερα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, από το Σεπτέμβριο του 1971 μέχρι και το 1973, πέρασε από τον προεδρικό θώκο της ποδοσφαιρικής ομάδας. Τα τελευταία χρόνια είχε βρεθεί ξανά στο προσκήνιο μέσω του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού του οποίου διετέλεσε και πρόεδρος από το 2009 μέχρι το Νοέμβριο του 2010.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.