ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χούλιγκαν των γηπέδων ο 21χρονος καταζητούμενος για την επίθεση σε αστυνομικό!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 22χρονος, που κατηγορείται ότι ήταν ένας από εκείνους που ξυλοκόπησαν άγρια τον νεαρό αστυνομικό, το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Χούλιγκαν των γηπέδων ο 21χρονος καταζητούμενος για την επίθεση σε αστυνομικό!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr o 22χρονος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες προέρχεται από ομάδα χούλιγκανς, ενώ από τον ίδιο χώρο εκτιμάται ότι προέρχονται οι περισσότεροι από τους δράστες.

Η αστυνομία πριν από λίγη ώρα έφτασε και στην ταυτοποίηση του λεγόμενου «Ινδιάνου», εκείνου που κλώτσησε και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανη: Τον αποκαλούν έτσι από τον τρόπο που έδρασε. Πρόκειται για χούλιγκαν μεγάλης ομάδας, κάτοικο Μενιδίου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται.

Οι αρχές έφθασαν στην ταυτοποίησή του μετά από αξιοποίηση του υλικού από βίντεο και φωτογραφίες.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης έγιναν 16 συλλήψεις έγιναν συνολικά, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί.

Ο 22χρονος χούλιγκαν είναι ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες από τα επεισόδια και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία. Στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού πήραν μέρος περίπου 70 άτομα.

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.