ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος χούλιγκαν – Συνελήφθη για την επίθεση στον αστυνομικό

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 30χρονος χούλιγκαν που φέρεται ότι έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος χούλιγκαν - Συνελήφθη για την επίθεση στον αστυνομικό

Μόλις μία ημέρα μετά τα την άγρια επίθεση στον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο πρωταγωνιστής των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη ταυτοποιήθηκε και συνελήφιη από την Ελληνική Αστυνομία. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται ότι έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη και ο οποίος στη συνέχεια δέχτηκε μια άγρια επίθεση από δεκάδες νεαρούς, κινδυνεύοντας να χάσει τη ζωή του. Γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, πρόκειται για έναν άνθρωπο 30 ετών που διέμενε στη Μαγούλα και εργαζόταν ως αποθηκάριος. Στην περιοχή αυτή συνελήφθη από τις Αρχές. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο νέος κρυβόταν σε μια αποθήκη την οποία χρησιμοποιούσε για να κρυφτεί, αφού και ο ίδιος γνώριζε πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Ο 30χρονος χούλιγκαν είχε απασχολήσει τις Αρχές κι άλλες φορές στο παρελθόν. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για Ελληνοΐρακινό. Μάλιστα φέρεται ότι είναι γνωστός στις αρχές ως οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η υπόθεση είναι «δεμένη», καθώς όπως τονίζει, έχει στη διάθεσή της μαρτυρία που θέλει τον 30χρονο χούλιγκαν να βρισκόταν στο σημείο όπου ξεκίνησε το επεισόδιο με τους αστυνομικούς στην περιοχή.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.629 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.