ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Τα πλάνα του Μπόλονι με ΠΑΟΚ – Τι συμβαίνει με τον Βιγιαφάνιες»

Το ποιος θα αγωνιστεί ανάμεσα σε Νιάς ή Βιγιαφάνες θα δείξει και τις προθέσεις του Μπόλονι για τον αγώνα...

Δεσύλλας: «Τα πλάνα του Μπόλονι με ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με τον Βιγιαφάνιες»

Στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι σήμερα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις ο Νιάς και να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής. Στη συνέχεια ανέδειξε τον ρόλο του Βιγιαφάνεες και το πόσο σημαντικός είναι στην ανάπτυξη της ομάδας, καταλήγοντας ότι η επιλογή του Μπόλονι για το ποιος από τους δύο θα παίξει στην 11άδα θα είναι και μια ξεκάθαρη ένδειξη για το ποιες είναι οι σκέψεις του για τον αγώνα και την στρατηγική του…

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.