ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαλλική κριτική στον Γιοάν Μολό

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρεται στην παρουσία του Γιοαν Μολό στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Γαλλική κριτική στον Γιοάν Μολό

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρεται στην παρουσία του Γιοαν Μολό στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Η γαλλική «poteaux-carres.com» αναφέρει ότι ο συμπατριώτης τους έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τριφυλλιού, αλλά θεωρεί ότι χρειάζεται περισσότερα για να δικαιολογήσει την παρουσία του στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε αναλυτικά

«Μετά από μια σύντομη επιστροφή στη Γαλλία, για να παίξει 6 παιχνίδια με τον Ορλεάν, Ο Γιοάν Μολό επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του έως τώρα έχει αντιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει μέτρια σεζόν. Ο πρώην μέσος μας μπορεί να καυχηθεί ότι έχει παίξει 14 παιχνίδια (σε 25 αγωνιστικές) και στα εννέα ήταν βασικός. Αλλά η επίδοσή του είναι πολύ πιο πλούσια σε κίτρινες κάρτες (5) από ό, τι στο γκολ (κανένα έως τώρα). Χρειάζεται περισσότερα για να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που φαίνεται να του δίνει ο Λάζλο Μπόλονι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.