ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Η ομάδα άλλαξε»

Για την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

Παπαπέτρου: «Η ομάδα άλλαξε»

Για την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε: «Λατρεύω το μπάσκετ, λατρεύω να παίζω μπάσκετ. Προφανώς ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Υπήρχε ο COVID και ο τραυματισμός μου πριν από αυτό. Τον τελευταίο μήνα, δεν έπαιζα και δεν μου άρεσε αυτό, αλλά τώρα επέστρεψα. Αισθάνομαι ότι πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω πνευματικά και σωματικά γιατί δεν είμαι 100%, αλλά νιώθω καλά που κατάφερα να επιστρέψω.

Το κλειδί ήταν να διατηρήσουμε την εικόνα μας για τα 40 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε χημεία, καθώς έχουμε νέες προσθήκες, η ομάδα άλλαξε. Προφανώς, με τον Νέντοβιτς εκτός, που είναι μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας, αλλά πρέπει να εκτελέσουμε το πλάνο και να διατηρήσουμε την εικόνα μας για 40 λεπτά. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό και πήραμε τη νίκη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.