ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παρατείνεται το σκληρό lockdown στην Αττική

Η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Παρατείνεται το σκληρό lockdown στην Αττική

Την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για οριζόντιο «λουκέτο» στα σχολεία όλων των βαθμίδων στις περιοχές που δεν είχαν κλείσει, επιβεβαίωσε η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση της Παρασκευής με φόντο τα 2.405 κρούσματα. Η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

«Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μειωθεί το ιικό φορτίο γεγονός που θα μας επιτρέψει να ανοίξουμε κάποιες δραστηριότητες» είπε η κα Παπαευαγγέλου, τονίζοντας πως η απόφαση αυτή θα βοηθήσει στη μετάβαση στο δυναμικό άνοιγμα δραστηριοτήτων.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε ότι η Αττική θα παραμείνει σε καθεστώς σκληρού lockdown για ακόμη μια εβδομάδα. Ανακοίνωσε επίσης και επίσημα την απόφαση της κυβέρνησης για οριζόντιο «λουκέτο» σε όλα τα σχολεία της χώρας, όλων των βαθμίδων. Θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα ειδικά σχολεία.Την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για οριζόντιο «λουκέτο» στα σχολεία όλων των βαθμίδων στις περιοχές που δεν είχαν κλείσει, επιβεβαίωσε η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση της Παρασκευής με φόντο τα 2.405 κρούσματα. Η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newpost

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.