Επικαιρότητα

Παρατείνεται το σκληρό lockdown στην Αττική

Η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για οριζόντιο «λουκέτο» στα σχολεία όλων των βαθμίδων στις περιοχές που δεν είχαν κλείσει, επιβεβαίωσε η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση της Παρασκευής με φόντο τα 2.405 κρούσματα. Η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

«Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μειωθεί το ιικό φορτίο γεγονός που θα μας επιτρέψει να ανοίξουμε κάποιες δραστηριότητες» είπε η κα Παπαευαγγέλου, τονίζοντας πως η απόφαση αυτή θα βοηθήσει στη μετάβαση στο δυναμικό άνοιγμα δραστηριοτήτων.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε ότι η Αττική θα παραμείνει σε καθεστώς σκληρού lockdown για ακόμη μια εβδομάδα. Ανακοίνωσε επίσης και επίσημα την απόφαση της κυβέρνησης για οριζόντιο «λουκέτο» σε όλα τα σχολεία της χώρας, όλων των βαθμίδων. Θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα ειδικά σχολεία.Την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για οριζόντιο «λουκέτο» στα σχολεία όλων των βαθμίδων στις περιοχές που δεν είχαν κλείσει, επιβεβαίωσε η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση της Παρασκευής με φόντο τα 2.405 κρούσματα. Η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Πηγή: newpost

Exit mobile version