ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Δεν είναι τελικός με ΠΑΟΚ, αλλά είναι σημαντικό ματς»

Ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Μπόλονι: «Δεν είναι τελικός με ΠΑΟΚ, αλλά είναι σημαντικό ματς»

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

“Το ματς με τον ΠΑΟΚ  δεν είναι ένας τελικός. Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος, είναι σημαντική, αλλά έπονται και άλλοι σημαντικοί αγώνες στα πλέι οφ.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και σε αυτόν, αλλά και στους άλλους αγώνες. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί έναν τελικό. Ξέρετε, ο τελικός είναι κάτι που τελειώνει και δεν υπάρχει συνέχεια. Ναι μεν τελειώνει η κανονική διάρκεια της Superleague, ωστόσο μετά έχουμε και τα πλέι οφ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαι ρεαλιστής, ξέρω ότι στο ποδόσφαιρό όλα είναι πιθανά, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για να μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μπορέσουμε να αποσπάσουμε όσα περισσότερα γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προτερήματα, ωστόσο και εμείς έχουμε ποιότητα. Για να μπορέσεις να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να δουλέψουν πολλοί παράμετροι. Αυτό σημαίνει πως όλοι πρέπει να δώσουν το 100%. Αναμφισβήτητα θα πρέπει να έχουμε την κατάλληλη συγκέντρωση για να νικήσουμε”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...