ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαμός: Ενα βήμα πριν από τον εισαγγελέα δύο γνωστοί ηθοποιοί για απόπειρες βιασμού

Σε λίγες ημέρες ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει τους δύο ηθοποιούς σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για βιασμό

Χαμός: Ενα βήμα πριν από τον εισαγγελέα δύο γνωστοί ηθοποιοί για απόπειρες βιασμού

Ενα βήμα πριν καλέσει σε εξηγήσεις δύο καταγγελλόμενους ηθοποιούς είναι η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελείς έχουν ολοκληρώσει την έρευνά τους μετά τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που έκαναν γυναίκες συναδέλφοι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον έναν αποδίδεται βιασμός που φέρεται να έγινε το 2008 καθώς και δύο απόπειρες βιασμού, η μία τελεσθείσα το 2010 και η άλλη το 2014.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο από τις καταγγέλλουσες έχουν ήδη καταθέσει και έχουν επιβεβαιώσει και ενώπιον του εισαγγελέα τα όσα κατήγγειλαν στο ΣΕΗ. Για τον δεύτερο ηθοποιό η καταγγελία αφορά βιασμό τελεσμένο το 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες ημέρες ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει τους δύο ηθοποιούς σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία σφυγμομέτρηση: Το εντελώς απροσδόκητο ποσοστό που θα πιάσει η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές
Τελευταία σφυγμομέτρηση: Το εντελώς απροσδόκητο ποσοστό που θα πιάσει η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές 84.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.